med
Bizi Sosyal Medyada Takip Edin



Leylek Yuvası canli izle Storchennest Alfeld

327 izlenme
Favorilerime Ekle
Favorilerimden Çıkar
Lütfen bekleyiniz...
Geniş Ekran Dar Ekran
hata bildir

TAKİP ET Google Haberleri

Yayın açılması için bekleyiniz. Yayın kesinti oluştuğunda lütfen sayfayı yenileyin.

Leylek Yuvası canli izle Storchennest Alfeld

Leylek Yuvası canli izle Storchennest Alfeld Şuan canlı izlemektesiniz. Leylek Yuvası canli izle Storchennest Alfeld Leylek, leylekgiller familyasından büyük ve uzun bacaklı bir kuş türü. Siyah kanat uçuş tüylerinin dışında tamamen beyazdır, gagası ve bacakları erişkinlerde kırmızı, yavrularda ise siyahtır. Büyük bir kuş olup 100–115 cm uzunluğunda, 2,3 ila 4,5 kg ağırlığındadır, kanat açıklığı ise 155–215 cm’dir.

Storchennest Alfeld

Leylek (Ciconia ciconia), leylekgiller (Ciconiidae) familyasından büyük ve uzun bacaklı bir kuş türü. Siyah kanat uçuş tüylerinin dışında tamamen beyazdır, gagası ve bacakları erişkinlerde kırmızı, yavrularda ise siyahtır. Büyük bir kuş olup 100–115 cm uzunluğunda, 2,3 ila 4,5 kg ağırlığındadır, kanat açıklığı ise 155–215 cm’dir. Cüssesi biraz farklı olan iki alt türü ise Avrupa’da (kuzeyde Finlandiya’ya kadar), kuzeybatı Afrika’da ve güneybatı Asya’da (doğuda Kazakistan’ın güneyine kadar) bulunur. Leylekler uzun mesafelere göç ederler. Çoğunlukla tropikal Sahraaltı Afrika’dan Güney Afrika’nın güneyine ve hatta Hindistan alt kıtasının güneyine kadar olan bölgede kışı geçirirler. Avrupa’dan Afrika’ya göç ederken Akdeniz üzerinden değil, doğuda Levant üzerinden, batıda da Cebelitarık Boğazı’ndan geçerler. Bunun nedeni uçmak için gereksinim duydukları hava termallerinin deniz üzerinde oluşmamasıdır. Yerde yürürken durmadan, yavaşça hareket ederler. Leylekgiller ailesinin diğer üyeleri gibi boynu tamamen gerilmiş şekilde uçarlar.

Mobesenin Kullanım Amaçları Nelerdir

Mobese pek çok şey için kullanılır. Adli durumlar ve depremler içinde mobese izle kullanılır. Mesela bir sokakta hırsızlık olayı meydana gelirse eğer hırsız o sokakta yer alan mobese sistemine takılır. Bindiği aracın plakasını emniyet güçleri görür ve suçluyu kısa sürede yakalarlar. Bu mobese sistemleri 2007 yılında kurulmuştur. Sistemin yapım aşamasında bütçesini İçişleri Bakanlığı ve il özel idareleri tarafından karşılanmıştır. İçişleri Bakanlığı bu projeye tam 148 milyon 193 bin lira para harcamıştır.
Bu canlı mobese sistemlerinin çalışma süresi yok. 24 saat boyunca durmaksızın çalışıyor. Sadece karada da kullanılmıyor. Havada da oldukça fazla işe yarıyor. Bu özelliği sayesinde canlı mobese sistemleri Emniyet Genel Müdürlüğünün çok büyük işine yarıyor. Havacılık Şube Mudurlugu’ne bağlı bir şekilde bu sistem için hazır helikopterler yer alıyor.

Kaynak: yt

mobese
Kanalda toplam 623 adet video bulunuyor.
SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

Bu konuya henüz bir yorum yapılmadı.